به گزارش اخبار پولی مالی،دهقانیان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری شهرآتیه با اعلام مطلب بالا گفت: در راستای رسالت خطیر بانک شهر مبنی بر حمایت از پروژههای عمرانی کلان شهرهای کشور خصوصاً پروژههای حمل و نقل ریلی شهری و با توجه به مصوبه شورای عالی ترافیک وزارت کشور و نظر مساعد شهردار شیراز با احداث پروژه تراموای کلانشهر شیراز، تفاهم نامه تأمین مالی، طراحی و ساخت پروژه تراموا شیراز بصورت EPC&F فیمابین شرکت سرمایه گذاری شهر آتیه و شهرداری شیراز تنظیم و مورد تأیید طرفین قرار گرفت.
وی همچنین در خصوص اهمیت این پروژه افزودند: بدیهی است اجرای موفق پروژه تراموا که برای اولین بار در کشور و در یک کلانشهر اجرا می شود، نه تنها زمینه ساز احداث سایر خطوط تراموا در آن کلانشهر میگردد، بلکه زمینه رقابت برای احداث خطوط تراموا برای سایر کلانشهرهای کشور را نیز فراهم می نماید. و این شرکت، به حول و قوه الهی بعنوان بنیانگذار و پیشرو در عرصه حمل و نقل ریلی سبک گام برخواهد داشت و این موضوع یکی از دستاوردهای مهم در این حوزه می باشد.
دهقانیان ضمن تأکید بر سوابق و ظرفیتهای شرکت سرمایه گذاری شهرآتیه در اجرای پروژه های بزرگ حمل و نقل در سطح ملی خاطر نشان کردند: با بهره برداری از تراموا حضور همزمان انسان، تراموا و خودرو در معابر امکان پذیر بوده و هیچ محدودیتی برای عبوری برای عابرین پیاده و خودروها ایجاد نخواهد شد و این پروژه علاوه بر صرفه های اقتصادی، دارای آثار مثبتی همچون کاهش ترافیک در مسیرهای موازی با مسیر حمل و نقل ریلی، کاهش آلاینده ها و بهبودکیفیت هوا، کاهش استفاده از وسیله نقلیه شخصی و افزایش استفاده از دوچرخه به منظور رسیدن به ایستگاه ها خواهد بود.
در ادامه جلسه اسکندپور شهردار شیراز در مراسم امضای این قرارداد، ضمن ابراز خرسندی از اجرای این پروژه و همکاری بهینه مجموعه بانک شهر و شرکت سرمایه گذاری شهر آتیه در امور مرتبط با توسعه مدیریت شهری، اعتبار اجرایی این پروژه را ۲ هزار میلیارد تومان عنوان نمودند و افزود که برای اولین بار در کشور پروژه تراموا در شیراز با مشارکت بانک شهر و شرکت سرمایه گذاری شهرآتیه اجرا خواهد گردید.
وی در ادامه خاطرنشان کردند این خط تراموا محدوده گردشگری – مذهبی شیراز را پوشش میدهد و گردشگران میتوانند با استفاده از آن از اکثر نقاط تاریخی، فرهنگی و مذهبی شیراز بازدید نمایند.
گفتنی است اولین خطر تراموای شیراز بطول ۵/۹ کیلومتر از آرامگاه سعدی آغاز و پس از گذر از آرمگاه حافظ، دروازه اصفهان، مجموعه زندیه، حرم مطهر شاهچراغ (ع) به پایانه شاهزاده قاسم میرسد.
|